Bent u op zoek naar magazijninstellingen voor uw opslagruimte? Bij MEGA Magazijninrichting bent u aan het juiste adres, wij leveren u dé totaaloplossing op het gebied van magazijninrichting. Ons assortiment bestaat uit statische en dynamische logistieke oplossingen. Met onze kennis en jarenlange ervaring adviseren we u graag over uw geschikte magazijnstellingen.

Waarom kiezen voor magazijnstellingen?

Dit is een vraag waar wij het antwoord wel op hebben. Kiezen voor magazijnstellingen zorgt voor het gemakkelijker en overzichtelijker opslaan van producten in uw opslagruimte. Zo weet u binnen een mum van tijd alles te vinden wat u zoekt. Daarnaast is het een veilige manier van opslag. Zo beschermt u zowel de kwaliteit van uw product als de veiligheid van uw medewerkers. Dit omdat al onze magazijnstellingen voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitseisen die binnen Europa gelden.

Magazijnstellingen

Kenmerken van onze magazijnstellingen

MEGA Magazijn staat bekend om het leveren van magazijnstellingen van Europese topkwaliteit. Waar u weinig omkijken naar heeft, omdat ze geproduceerd zijn van zeer stevig materiaal en dus weinig onderhoud nodig hebben. Onze magazijnstellingen zijn geschikt voor het opslaan van allerlei soorten producten. Door het gebruik van magazijnstellingen besparen we u niet alleen ruimte, maar ook geld, omdat u meer goederen kunt opslaan binnen uw magazijn.

Magazijnstellingen Mega

Soorten magazijnstellingen van MEGA

Bij MEGA Magazijninrichting bieden we u een ruim aanbod aan magazijnstellingen. We onderscheiden in ons aanbod twee categorieën, namelijk: vaste stellingen en verrijdbare magazijnstellingen. Om u een beter beeld te geven van de kwaliteiten die deze met zich mee brengen hebben we onderstaand alle voordelen voor u op een rij gezet.

Voordelen verrijdbare magazijnstellingen:

  • Combineert statische inrichting met verrijdbare onderwagens.
  • Geen ruimteverlies in uw opslagruimte.
  • Systeem is op afstand bestuurbaar.
  • Voldoet aan veiligheids- en kwaliteitseisen.

Voordelen vaste magazijnstellingen:

  • Geschikt voor allerlei producten.
  • Lange levensduur door duurzame productie.
  • Ruimtelijke opstelling door gangpaden en looproutes.
  • Voldoet aan veiligheids- en kwaliteitseisen.

Naast de bovenstaande opties bieden wij u nog veel meer soorten magazijnstellingen aan. Zo heeft u ook nog keuze in het materiaal dat u prettig vindt; hout of kunststof. Ook hebben we magazijnstellingen die beschikbaar zijn voor verhuur. Daarnaast bieden we verschillende tweedehands magazijnstellingen aan.

Meer weten over magazijnstellingen?

Bij MEGA Magazijn hebben we voor iedereen de geschikte magazijnstellingen in huis. Afhankelijk van uw wensen, de grootte van het product dat u opslaat en het budget dat u beschikbaar heeft voor het aanschaffen (of huren) van een magazijnstelling. Komt u er door ons ruime aanbod niet helemaal uit? Dan adviseren wij u graag. Neem voor advies of vragen gerust contact met ons op. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.